ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Φιλοσοφία της ομάδας μας είναι η ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού μέσα από την καλλιέργεια της κριτικής σκέψης, της αισθητικής αγωγής και τη βελτίωση της κοινωνικοσυναισθηματικής κατάστασης του.

Στόχος μας, η μετάδοση -μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες- των αξιών του αλληλοσεβασμού, της αυτοεκτίμησης, της αγάπης για τη ζωή και η ισόρροπη ανάπτυξη των διανοητικών και ψυχοσωματικών δυνάμεων του παιδιού.

Με αυτή τη φιλοσοφία σχεδιάσαμε μία σειρά Εκπαιδευτικών Επισκέψεων βασισμένων στο βιωματικό χαρακτήρα και την ενεργό συμμετοχή.. Μέσα από μία πληθώρα προτάσεων σας προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη προσέγγιση για την εκπαίδευση των παιδιών και την ποιοτική ψυχαγωγία τους!

215 215 99 00, 215 501 06 68

info@drasiscamp.eu

Στο χώρο μας ή στο χώρο του σχολείου σας!

ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ !

STEM & ROBOTICS

To STEM αποτελεί το επόμενο βήμα της ρομποτικής! Αφήστε τα παιδιά, όχι απλά να συναρμολογήσουν αλλά, πραγματικά να φτιάξουν τη δική τους ρομποτική μηχανή από το μηδέν μαθαίνοντας τα υλικά του κόσμου μας αλλά και τον μαγικό κόσμο της Πληροφορικής!

Ηλικίες Α'-ΣΤ'

Τοποθεσία: Αγ.Δημήτριος Αττικής

SCHOOL CAMP

Μέσα από ένα πρόγραμμα παιχνιδιών εμπνευσμένων από τα σχολικά μαθήματα, δίνουμε στους μαθητές ένα σύνολο ερεθισμάτων που δεν έχουν τη δυνατότητα να πάρουν από αλλού. Ερεθίσματα και οργανωμένα παιχνίδια που, εκτός από άφθονη ψυχαγωγία, βοηθούν σημαντικά στην εμπέδωση εννοιών που έχουν ήδη διδαχθεί στη σχολική αίθουσα.

Ηλικίες Α'-ΣΤ'

Τοποθεσία: Ηλιούπολη Αττικής ή στο σχολείο σας

BUILD THE TEAM

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στόχο έχει να βοηθήσει τα παιδιά να κατανοήσουν πόσο σημαντικό είναι να ανήκεις σε μια ομάδα και πόσο σπουδαίο είναι να μπορείς να δώσεις την ευκαιρία σε κάποιον να γίνει νέο μέλος της. Με τη βοήθεια του θεατρικού παιχνιδιού τα παιδιά θα αναγνωρίσουν την αξία της ατομικότητας του καθενός αλλά και τη σπουδαιότητα της δύναμης της ομάδας.

Ηλικίες Α'-ΣΤ'

Τοποθεσία: Ηλιούπολη Αττικής ή στο Σχολείο σας

Η ΧΑΜΕΝΗ.. ΔΙΑΤΡΟΦΗ!

Η εκπαιδευτική ομάδα της DRASIS CAMP χρησιμοποιώντας ως βασικά εργαλεία το θεατρικό παιχνίδι, τη δυναμική της ομάδας και τη βιωματική μάθηση, θα ταξιδέψει τα παιδιά στη χαμένη ήπειρο
της. . . Διατροφής! Με αρχηγό τον Captain Fruit και το πλήρωμά του, τα παιδιά θα μάθουν πως να τρώνε σωστά, να αθλούνται καθημερινά και όλους τους κινδύνους να διώχνουν μακριά!

Ηλικίες Α'-ΣΤ'

Τοποθεσία: Βούλα Αττικής ή στο Σχολείο σας

ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

Το πολυτιμότερο αγαθό στη ζωή μας είναι ο ίδιος μας ο ΕΑΥΤΟΣ. Πόσο όμως τον προσέχουμε; Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της DRASIS CAMP εξασκεί τα παιδιά με παιγνιώδη τρόπο στην πρόληψη ατυχημάτων και στην παροχή Πρώτων Βοηθειών, για την άμεση φροντίδα όχι μόνο του εαυτού τους αλλά και των άλλων.

Ηλικίες Α'-ΣΤ'

Τοποθεσία: Ηλιούπολη Αττικής ή στο Σχολείο σας

Η ΓΗ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!

Ένα περιβαλλοντικό πρόγραμμα ευαισθητοποίησης, σχεδιασμένο από την εκπαιδευτική ομάδα της Drasis Camp, όπου μέσω της βιωματικής προσέγγισης οι μικροί μαθητές θα αποκτήσουν γνώσεις για το περιβάλλον, ώστε να είναι σε θέση να συμβάλλουν στην επίλυση των περιβαλλοντικών προβλημάτων και στην αλλαγή στάσεων και συμπεριφορών.

Ηλικίες Α'-ΣΤ'

Τοποθεσία: Ραφήνα Αττικής

ΑΘΛΟΥΜΑΙ, ΠΑΙΖΩ, ΔΙΑΣΚΕΔΑ. . . ΖΩ ! !

Με επίκεντρο το παιδί και σκοπό την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος, η ομάδα της Drasis Camp προσφέρει στους μικρούς μαθητές την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό!

-Μπάσκετ – Βόλει
-Ποδόσφαιρο -Τένις
-Σκυταλοδρομίες
-Χορογραφίες

Ηλικίες Α'-ΣΤ'

Τοποθεσία: Βούλα Αττικής

ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΜΗ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα άθλησης παιδιών σε μη διαδεδομένα αθλήματα από τη Drasis Camp που στοχεύει στην επαφή των μικρών μαθητών με άγνωστα για αυτούς ομαδικά αθλήματα, στη διαμόρφωση μιας θετικής στάσης απέναντι στον αθλητισμό, στην απόκτηση υγειών προτύπων, ώστε μακροπρόθεσμα να υιοθετήσουν τη δια βίου άθληση ως στάση ζωής.

Το  πρόγραμμα των μη διαδεδομένων αθλημάτων περιλαμβάνει:

 • Ξιφασκία
 • Τοξοβολία
 • Αντιπτέριση (Μπάντμινγτον)
 • Χόκεϊ επί χόρτου
 • Μπέιζμπολ/ σόφτμπολ
 • Τζούντο

Ηλικίες Α'-ΣΤ'

Τοποθεσία: Βούλα Αττικής

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στα πλαίσια του «ενός σχολείου για όλους», είναι βαρύνουσας σημασίας η ευαισθητοποίηση του μαθητικού πληθυσμού σε θέματα που αφορούν άτομα – συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες με στόχο την άρση του αποκλεισμού, των διακρίσεων και την αποδοχή της διαφορετικότητας σε κάθε δομή της κοινωνίας, ξεκινώντας από το σχολείο. Με το πρόγραμμα της Drasis Camp «Γνωριμία με τα Παραολυμπιακά Αθλήματα – Μία Βιωματική Προσέγγιση» οι μαθητές θα γνωρίσουν τα Παραολυμπιακά αθλήματα βιωματικά, και πιο συγκεκριμένα, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της Drasis Camp θα παίξουν:

 • Goalball
 • Μπότσια
 • Αγωνίσματα στίβου
 • Δρόμος αντοχής χωρίς όραση με συνοδό
 • Δρόμος ταχύτητας με ακινητοποιημένο το άνω άκρο
 • Ρίψεις από κάθισμα
 • Βόλεϊ Καθιστών

Ηλικίες Γ'-ΣΤ'

Τοποθεσία: Βούλα Αττικής

ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ

Στόχος μας τα παιδιά να ανέβουν ψηλά! Η αναρρίχηση αποτελεί ένα ιδανικό άθλημα για τους μικρούς μας φίλους για να εξερευνήσουν τις δυνατότητές τους και να κινηθούν έξω από τη ζώνη ασφάλειάς τους, σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον. Κάθε διαδρομή, ένας ξεχωριστός γρίφος, μία μοναδική περιπέτεια!

Ηλικίες Γ'-ΣΤ'

Τοποθεσία: Παλλήνη Αττικής

ΙΠΠΑΣΙΑ

Η επαφή με το άλογο, ένα ζώο πιστό, αγέρωχο και ελεύθερο, σίγουρα αποτελεί για το παιδί μια αξέχαστη εμπειρία. Υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα πανέμορφα άλογα του Ιππικού Ομίλου, να μάθουν για τη διαδικασία της φροντίδας τους (καθαρισμός-τροφή-πετάλωμα) αλλά και να τα ιππεύσουν!Η ομάδα της Drasis Camp θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς μαθητές να έρθουν σε επαφή τη φύση και θα τους χαρίσει αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα τους ζώα.

Ηλικίες Α'-ΣΤ'

Τοποθεσία: Εκάλη Αττικής

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Σε ειδικά διαμορφωμένο ανοιχτό χώρο τα παιδιά έχουν ην ευκαιρία να ζήσουν μία κατασκηνωτική εμπειρία με τους συμμαθητές τους! Κλασσικά κατασκηνωτικά παιχνίδια, συναγωνιστικά και ανταγωνιστικά μεταξύ ομάδων προσφέρουν ώρες απίστευτης διασκέδασης!
-Κρυμμένος Θησαυρός
-Παιχνίδια Προσανατολισμού
-Παραδοσιακά Παιχνίδια
-Χορός

Ηλικίες Α'-ΣΤ'

Τοποθεσία: Ραφήνα Αττικής

LUNA PARK

Η ομάδα της DRASIS CAMP δημιούργησε για εσάς ένα πρωτότυπο LUNA PARK που μπορεί να έρθει ακόμα και στο χώρο του Σχολείου σας!
Με αυθορμητισμό, κέφι και πρωτότυπες κατασκευές οι μικροί μαθητές θα συναγωνιστούν και θα ανταγωνιστούν σε μια σειρά διασκεδαστικών παιχνιδιών δεξιοτεχνίας, επιδεξιότητας, συντονισμού, στόχευσης και ισορροπίας!
Εξάλλου ξέρουμε όλοι ότι υο παιχνίδι είναι μια σταθερή αξία της παιδικής ηλικίας και μέσο για την ομαλή ψυχοσωματική και πνευματική ανάπτυξη, ένα στάδιο προπαρασκευαστικό για τη μετέπειτα ζωή.!

Ηλικίες Α'-ΣΤ'

Τοποθεσία: Βούλα Αττικής ή στο Σχολείο σας

GENTLE CAROUSEL

Η Ομάδα της DRASIS CAMP στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στηρίζει το έργο του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού ¨Gentle Carousel¨.
Το ¨Gentle Carousel¨ έχει συνολικά σήμερα 27 εκπαιδευμένα θεραπευτικά μικροσκοπικά αλογάκια, τα οποία ειδικεύονται στην ανακούφιση των ανθρώπων! Η επίσκεψη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο τους στη Ραφήνα θα είναι μία αξέχαστη εμπειρία για τα παιδια! Τα αλογάκια είναι ειδικά εκπαιδευμένα από ψυχοθεραπευτές και εκπαιδευτικούς και προσφέρουν ηρεμία και αγαλλίαση!

Ηλικίες Α'-ΣΤ'

Τοποθεσία: Ραφήνα Αττικής

Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «GENTLE CAROUSEL» ( gentlecarouselhorsetherapy.gr )